Betaalmethoden

iDEAL_114x114

iDEAL


Je kunt tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan direct in behandeling.

Overboeking iban_115_35

Overboeking IBAN


Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Je kunt tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Wanneer de betaling door ons ontvangen is (meestal 2 werkdagen) nemen we je bestelling in behandeling.

Mister cash

Mister Cash

Mister Cash is het online betaalsysteem in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Je kunt tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan direct in behandeling.

sofort 115_94

Sofort


SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Wanneer de betaling door ons ontvangen is (meestal 2 werkdagen) nemen we je bestelling in behandeling.